Mis on rakendamise oskuse Kintape või kinesioloogias lint?

Mis on rakendamise oskuse Kintape või kinesioloogias lint?

Sa tead Kintape on jääda sa nahka mõjutamiseks keha. Nii hoida suurepäraselt keha on põhiline asi, mida pead tegema.

Olgem vaadata Video kõigepealt näha, kas kõik erinevad oskused, et te rakendate.

Täida Kintape on lihtne asi, mida lihtsalt eemaldada taga paber ja jääda seda oma keha. Aga nagu lõigatud vilju, see on lihtne lõigata. kuid seal on mõned oskused lõigata ilus ja funktsioone. 

Samad või erinevad? Ükskõik, andke meile selgitada, mida me kohtusime, ja milline on oskused. 

Kas sa leiad, et kuigi te kannate lapiga pärast rakendatud, nurgas on lihtsam rullida?

- Lõika ringi nurgas on parem kui mitte. See ei saa lubada, et ükski valtsitud enam. Aga palju parem. Ja palun kanda lapiga hoolikalt nagu te võiks. Kleepunud ei ole üle jõu meilt. :) 

Kas sa arvad, et on raske leida lõhe vabastada paberi servast?

- Tear paber otse eemaldada paber . Kuna jõud murdub paber ei riku elastse riidega Kintape. - Break paber otsa ja Star esimene. Sa võiksid lindistamine ilma touch liimi. Lindid on nahal paremini. Kuna sa ei riku liimi isegi vähe.

Kas sa leiad, et kui seal on mõned ebamugav reaktsioon pärast lindistamine. Nagu sügelema, juhtus lõpuks osa, mida kohaldatakse rohkem kui alguses?  See sellepärast, et me ei venitada algust taotleda, kuid me teeme laadne lõpuni kohaldada. Nr stop, ei saa alati kindel, et ei ole venitamine lõpus.

- Ei venitada täht lihtsamaks, kuid kui lõpuks 3 sekundit pärast eemaldamist viimase paber , mis aitavad teil meeldetuletus, et ei ole venitatud. Nr venitatud tahet ohutu nahale kui Kintape on tugev ja stabiilne vastujõud isegi pärast päeva kohaldada. (DL toota Kintape koos 70D elastaan)

Kas sa arvad, et on raske kontrollida jaoks täpselt elastsuse teile meeldib? Tavalises, 120% elastsuse on ohutu raadius. Ja hea enamasti kohaldades.   

- Kuidas veenduge kohaldatakse 120% elastsus? Just eemaldage paber kohaldada, ei extra jõu, kõik jõud paberi eemaldamist. (Kuna DL toota spetsiaalse standard paberi kvaliteeti ning tehnilisi katte liimi kindel lõõgastust on väiksem kui 5%, nii et veenduda, et 120% elastsust, samal ajal eemaldades paberi eest)

Kuidas on rakendamise oskuse Kintape või kinesioloogias lint? Kõik kuulub Kintape tehnikat ja teooria süsteemi. Rohkem, jäta sõnum. Aitäh.